Saturday, November 24, 2012

Fustan falas i hirushes


Fustan falas i hirushes 

Nëse jetoni në SHBA, Hyni dhe ju keni atë,
Nëse ju nuk jetoni në SHBA, ndiqni këto hapa:
1) Shko tek ndonjë proxy  SHBA si
webwarper.net / OSE proxite.us / OSE sslpro.org / OSE dontfilter.us /
2) Paste linkun Stardoll mbi bar Proxy s link dhe Kliko Go / Shtypni Enter
http://stardoll.com
3) Identifikohu Stardoll dhe kjo është ajo
4) Ju tani mund të hyni dhe të lënë proxy
Veshje duhet të jetë në një thes Cinderalla në suite tuaj [:

Gjera falas nga 16 Days Ribbon


Gjera falas nga 16 Days Ribbon 

1. Hyni në Stardoll

2. Kliko në këtë link:
www.stardoll.com/do/campaign/giveItem.php?id=41&hash=6c887a73c5b41fd1a7f01beb89e76100
3. Ju do të ridrejtuar në faqen 16 Days Facebook, presin që ajo të ngarkesës.
Shiriti duhet të jetë në një kuti Starplaza në suite tuaj. :)
P.S. Ajo mund të marrë disa kohë për pika të shfaqen në suite tuaj.

Kepuc dhe qant falas


Kepuc dhe qant falas Nëse ju jeni nga SHBA, ju keni ato tashmë në suite tuaj
Nëse ju nuk janë nga SHBA, ndiqni këto hapa:
1) Shko tek ndonjë proxy SHBA si
webwarper.net / OSE sitegetter.net / OSE dontfilter.us / OSE proxoin.com /
2) Paste Link Stardoll në  URL / Address
http://www.stardoll.com/en/
3) Kliko Go ose Shtypni Enter në tastierën tuaj
4) Identifikohu Stardoll dhe kjo është ajo
5) Lini proxy dhe shkoni në Stardoll si zakonisht
gjerat  do te jenë në 2 kuti dhuratë në suite tuaj [:

HI FRIEND !hello! une jam gabriela tash kam hapur nje blog te ri shpresoj se do te ju pelqej ??
une do tua mundesoj te merrni gjera falas per me shum informacione me kerkoni ne STARDOLL me emrin "gabriela998"