Saturday, November 24, 2012

Fustan falas i hirushes


Fustan falas i hirushes 

Nëse jetoni në SHBA, Hyni dhe ju keni atë,
Nëse ju nuk jetoni në SHBA, ndiqni këto hapa:
1) Shko tek ndonjë proxy  SHBA si
webwarper.net / OSE proxite.us / OSE sslpro.org / OSE dontfilter.us /
2) Paste linkun Stardoll mbi bar Proxy s link dhe Kliko Go / Shtypni Enter
http://stardoll.com
3) Identifikohu Stardoll dhe kjo është ajo
4) Ju tani mund të hyni dhe të lënë proxy
Veshje duhet të jetë në një thes Cinderalla në suite tuaj [:

No comments: