Saturday, November 24, 2012

Kepuc dhe qant falas


Kepuc dhe qant falas Nëse ju jeni nga SHBA, ju keni ato tashmë në suite tuaj
Nëse ju nuk janë nga SHBA, ndiqni këto hapa:
1) Shko tek ndonjë proxy SHBA si
webwarper.net / OSE sitegetter.net / OSE dontfilter.us / OSE proxoin.com /
2) Paste Link Stardoll në  URL / Address
http://www.stardoll.com/en/
3) Kliko Go ose Shtypni Enter në tastierën tuaj
4) Identifikohu Stardoll dhe kjo është ajo
5) Lini proxy dhe shkoni në Stardoll si zakonisht
gjerat  do te jenë në 2 kuti dhuratë në suite tuaj [:

No comments: